KVW is van 5 augustus 2019 t/m 9 augustus 2019,

Graag 1 kind per aanmeld formulier invullen. Na aanmelding heeft u de mogelijkheid nog meer kinderen aan te melden.

* Verplichte velden

Voorwaarden inschrijving KVW:

De KVW-week in Moerstraten is bedoeld voor alle kinderen vanaf 4 jaar. In deze week is de “ParelMoer” in Moerstraten hun dagelijkse uitvalsbasis. Kinderen vanaf groep 4 mogen één nachtje (van woendag 7 augustus op donderdag 8 augustus) overnachten in de ParelMoer. Alle kinderen die het afgelopen jaar in groep 5, 6, 7, 8 zaten, mogen mee op kamp. Deze kinderen mogen er ook voor kiezen om mee te draaien met het programma voor de thuisblijvende kinderen. Jongeren vanaf de brugklas t/m 16 jaar mogen deelnemen aan het jongerenkamp.

De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het deelnamegeld. Uiterste opgavedatum is zondag 21 juli 2019. Kosten voor deelname aan KinderVakantieWerk: 35 euro per kind zonder deelname aan kamp, 45 euro per kind met deelname aan (jongeren)kamp. Er kan een maximum aantal kinderen meedoen aan de week, afhankelijk van het aantal beschikbare leiders. Dit doen we om de kinderen op een veilige en verantwoorde manier een leuke week te bezorgen. Bij het bereiken van het maximum aantal kinderen, behoudt de leiding van KVW Heerle-Moerstraten zich het recht voor om de inschrijving te sluiten. Schrijf je dus zo snel mogelijk in, om teleurstellingen te voorkomen.

Privacyverklaring Kindervankantiewerk Heerle Moerstraten

Kindervankantiewerk verwerkt persoonsgegevens van deelnemers in overeenstemming met Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Kindervankantiewerk verwerkt bij inschrijving voor deelname aan de kindervakantiewerk week verschillende gegevens van haar deelnemers waaronder persoonsgegevens zoals NAW-gevens, geboortedata, schoolinformatie en ICE-gegevens. Kindervankantiewerk gebruikt deze gegevens uitsluitend voor de uitvoering en verbetering van haar dienstverlening en deelt deze gegevens niet met derden. Kindervankantiewerk draagt er zorg voor dat deze informatie goed is beveiligd. De persoonsgegevens zullen worden bewaard gedurende de kindervakantiewerk week en naderhand uitsluitend nog binnen kindervakantiewerk voor statistiek en naslag doeleinden gebruikt worden.